Cykelträsket
Svenska Cycling Plus
Cykelträsket

Ny oval singelklinga.

Tidigare i vinter hittade jag ju en ny oval singelklinga från Garbaruk, köpte grisen i säcken och beställde den direkt från deras hemsida. Det jag fastnade för var alla valmöjligheter, finns runda, ovala, directmount, olika bultdiametrar.. Men framförallt alla storlekar, inte många singeldrev finns annars i storlekar över 38.. Men här kan man välja fritt, ska man köra vasan är det bara att beställa ett 44 drev om man vill:-) Sen finns dom också i en massa färger, och det förgyller ju livet..
Leveransen från Ukraina gick smidigt, hade hem den på en vecka.

Har nu hunnit köra med mitt ett tag nu, finns inget att klaga på alls.. Bra finish, lätta och fin kvalité, verkar även hålla kedjan på plats fint:-) Så tycker absolut detta är ett väldigt prisvärt alternativ till mer kända klingor.

Samuel Brännlund
Jag är själv en målmedveten resultatinriktad heltidsjobbande trebarnsfar, som vill se hur snabb jag kan bli. Väldigt intresserad av allt kring träning och hur det kan påverka oss...

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons