Cykelträsket
Svenska Cycling Plus
Cykelträsket

Stugdistans

Uppe i stugan med dom två äldre barnen, så lite skoterkörning och fiske har vi hunnit med. Jag tog mig även iväg på ett pass snabbdistans, 3h 10 min blev det på vägarna. Snöat ett par cm så gick lite tyngre än vanligt, men det är bara fostrande.. Höll ett snitt på 26.8km/h vilket nog är rätt bra i dessa förhållanden. Var -13 och snöade rätt bra dessutom, körde utan intag av energi. Drack bara ett par klunkar vatten, kände mig ändå stark hela vägen utan svackor. Så är nog rätt energisnål, vilket ju är positivt:-) Nu blir det tacos och sen bastu, rätt skönt att bli uppassad av sina föräldrar ibland!! Lite bilder från dagen.

Samuel Brännlund
Jag är själv en målmedveten resultatinriktad heltidsjobbande trebarnsfar, som vill se hur snabb jag kan bli. Väldigt intresserad av allt kring träning och hur det kan påverka oss...

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons