Cykelträsket
Svenska Cycling Plus
Cykelträsket

Träna full

Undrar om nu någon blir besviken på innehållet i detta inlägg..

Skrev för ett tag sen ett inlägg om vad jag anser om att träna låg på energi, kort sammanfattning av det är att jag tror på det. MEN som med allt krävs omväxling.. Att alltid träna låg är inte bra, utan man måste kombinera det med att träna full med energi. För lika viktigt som det är att lära kroppen använda fett som bränsle,  är det att lära den elda på med kolhydrater. Så jag har alltid ett par pass i veckan där jag är rätt så fulladdad innan passet börjar, är nästan alltid högintensiva träningar som ska göras då. Ett bra exempel är ju att köra sina träningstävlingar med mkt energi i kroppen.

Samuel Brännlund
Jag är själv en målmedveten resultatinriktad heltidsjobbande trebarnsfar, som vill se hur snabb jag kan bli. Väldigt intresserad av allt kring träning och hur det kan påverka oss...

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons